Träning

Asics skor för bra känsla

Asics är ett internationellt märke som är ledande främst inom löparskor. Asics grundades 1949 och har en filosofi om en sund själ i en sund kropp som avser att sport bidrar till en sund och lycklig livsstil. De revolutionerade skoindustrin genom att ta fram en unik stötdämpning i sina löparskor. Idag tillverkar företaget också skor för annan typ av träning som till exempel brottning, tennis, volleyboll och golf.

Träningsskor för varje tillfälle

Oavsett om du just har börjat springa eller om du är en van maratonlöpare, kommer du säkert att finnas en modell här som passar just dig. Modellerna finns dessutom i flera olika färglada färger som gör dig glad av att bara ta på dig skorna. Ett par nya löparskor kan vara just det som ger dig den välbehövliga kicken att ge dig ut i löpspåret. Om du vill springa på egen hand går det alldeles utmärkt, med musik i hörlurarna och vinden i håret. Du kanske hellre springer tillsammans med din hund, en vän eller någon familjemedlem.

Asics skor har unik stötdämpning, vilket gör det skönare att springa samt att du kommer att orka springa längre. Dina fötter skonas mer med denna teknik och kommer att tacka dig för det genom att prestera ännu bättre varvtider och resultat åt dig. Asics har skor för dam, herr och barn för att passa hela familjen.

Asics har ett stort utbud av löparskor, där bland andra modellerna GT-1000 och GT-2000 finns representerade. Forskning på området har också visat att det är bra att växla mellan två eller fler par skor, inte minst för löpare, då användning av flera par skor minskar risken för överbelastning och andra skador som annars lätt kan uppstå hos löpare. Du har därför en utmärkt anledning att inte bara köpa ett par skor från Asics utan flera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *