Skor

Mest sålda Nike skor våren 2020

Mest sålda Nike skor våren 2020

Nike har ett enormt stort utbud av skor och på dess hemsida listas alltid ”Bästsäljare” både för kvinnor och män. Vilka tre låg högst upp på listan under våren 2020? Går det att se trender och inriktningar i mode genom att se vilka som säljer bäst?

Nike React Vision

Nike React Vision är en sko som var ”nyinkommen” under våren och snabbt blev mycket populär. Skon kom därmed upp på listan över Bästsäljare och låg där under en viss period. En sko som mixar färgglädje, flexibilitet, design och stabilitet. Skon finns i sex olika färgkombinationer och i storlekarna från EU 35,5 till 44,5.

Nike skriver själva att skon ger en ”surrealistisk skön känsla”. Den är uppskattad för sin komfort men kännetecknas kanske mest av den färgexplosion som erbjuds. Vitt, grönt, lila och blått – på en och samma modell. 

Air Jordan 4 Retro

Även Air Jordan 4 Retro är en relativt ny sko i Nikes sortiment. Däremot är varumärket Jordan knappast nytt. Jordan skapades i ett samarbete med basketstjärnan Jordan och därefter har skon kommit i en rad olika utföranden och färger. 

Nu kommer alltså retroskon tillbaka med en modell som kombinerar dagens teknik och design med retrokänslan av en klassisk Jordan-sko. 

Med Air-Solo-enheter i både framfoten och hälen skapas en mycket uppskattad dämpning. Finns i färre färgkombinationer än Nike React Vision. 

Nike Air Force Shadow skor

Önskas en basketsko med stora inslag av streetkänsla? Då har Nike flera modeller att välja på. En av dessa är Nike Air Force Shadow. Här mixas den klassiska basketstilen med en lekfull och glad tvist. En feminin look med en extra hög sula. Är det basketskon med streetinslag – eller tvärtom. 

Nike Air Force 1´07

Även Nike Air är en klassisk serie som levt länge. Air finns idag i flera inriktningar, modeller och för både kvinnor, män och barn. Legenden fått nytt liv i dessa nya modeller – som ändå har kvar det klassiska utseendet. En sneaker som har alla klassiska drag som sneaker men även de klassiska dämpningar och stilar som kännetecknar Nike Air. 

Specialdesigna Nike skor?

  • Gå till Nike.com/se
  • Klicka på Specialdesign
  • Välj design från sport eller livsstil
  • Välj färg, form och utseende

Skapa därmed en unik sko för dina behov, för dina fötter, för bara dig. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *